Thuis- & Telewerken

Werken op afstand betekent flexibiliteit. Medewerkers hebben vanuit thuis, onderweg of op iedere willekeurige locatie, beveiligde toegang tot informatie om de agenda te raadplegen, e-mails op te halen of bedrijfsdata te raadplegen. Zo ontstaat ruimte om bijvoorbeeld sneller op vragen van klanten of op interne situaties te reageren.Waar voorheen deadlines werden verschoven, kunnen ze nu volgens planning worden uitgevoerd.

Belangrijk om te weten, is dat bedrijfsgevoelige data het kantoor niet verlaten. Medewerkers loggen in op een werkplek of thuiswerkterminal en werken via een beveiligde verbinding op de systemen die op de zaak worden gefaciliteerd. Bedrijfsgegevens blijven altijd beschermd en kunnen alleen via beveiligde verbindingen toegankelijk worden gemaakt.

Neem voor meer informatie over de toepassingen en mogelijkheden van thuis- en telewerken contact op met QNS – Quality Network Services.

Comments are closed.

  • Hosted Exchange

    • Met Hosted Exchange kunt u overal en altijd uw e-mail en agenda benaderen. Eerste maand uitproberen, Hoge Kwaliteit en vanaf €7,00 per maand.

      Lees verder »